قهرمانی "تیم بسکتبال" دانشگاه در جشنواره ورزش های همگانی منطقه شمال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ مسابقات بسکتبال جشنواره ورزش های همگانی شمال کشور با حضور کاروان های ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی بابل، گیلان، مازندران، سمنان و شاهرود پنجشنبه ۳۰ آذر در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.

در این رقابت ها تیم بسکتبال سه نفره دانشگاه "علوم پزشکی بابل" با حضور دانیال سجادی، حسین شفیعی، سینا خدایاری، سجاد اصغرنژاد  و با مربیگری معین شیرچی در این مسابقات شرکت کرد.  تیم دانشگاه که پس از رقابت های تدارکاتی "جام رمضان" و "روز دانشجو"  به آمادگی نسبی رسیده بود توانست با شکست رقیبان قدرتمند خود  به مقام اول  دست یابد. تیم های بسکتبال "علوم پزشکی شاهرود" و "علوم پزشکی گلستان" نیز به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند.

قهرمانی تیم بسکتبال دانشگاه علوم پزشکی بابل در جشنواره ورزش های همگانی منطقه شمال کشور