مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز جهانی ماما را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:
۱۰ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /19 /18
پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت اعیاد شعبانیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل طی پیامی سالروز بزرگداشت زیباترین ماه شعبان و فرخنده میلادسرحلقه عاشقان ودلدادگان حضرت امام حسین (ع) واسطوره وفا وتندیس فداکاری حضرت ابوالفضل العباس (ع) و همچنین گرامیداشت مقام پاسدار وجانباز را به پاسداران وجانبازان شاغل دردانشگاه وخانواده های ایشان تبریک گفتند.
۱۰ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /19 /18
۱۱ اردیبهشت ولادت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز مبارک باد

سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، روز جانباز نام گذاری شده است. عباس علیه السلام بزرگ جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی نمود. فداکاری های برادر رشید امام حسین علیه السلام در تاریخ بشر مانندی ندارد. دست حیدرآسای عباس علیه السلام شعر زیبای عشق و ایثار در راه ولایت را با خون سرخ بر زمین تفتیده، کربلا نگاشت، و راه و رسم عاشقی و شیوه جانبازی را به جهانیان آموخت.
۰۹ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /16 /18