پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز آزمایشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز آزمایشگاه را به همه همکاران آزمایشگاه تبریک گفت.

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

متن پیام بدین شرح می باشد: سی ام فروردین زاد روز حکیم توانا سید اسماعیل جرجانی ،روز آزمایشگاه ، بر جامعه فرهیخته آزمایشگاهی ،کارکنان فنی ،اداری، خدماتی و اساتید و پزشکان علوم آزمایشگاهی مبارکباد. . این تلاشگران عرصه سلامت با آنالیز خون،مایعات و انساج بدن همواره در راه تشخیص و نهایتاً درمان صحیح بیماران کوشا بوده و پشتیبانان صدیق عرصه سلامت میباشند. . حکیم جرجانی گذشته از ابداع و شناخت بسیاری از روشهای تشخیص بیماریها ،مکمل فلسفه سهروردی و پارسی زبانی توانا به مثابه فردوسی بزرگ بود. . نام گذاری روز آزمایشگاه در زاد روز تولد این دانشمند فرهیخته،نشانه عظمت جایگاه والای همکاران آزمایشگاهی است. . توفیق همگان را در راه اعتلا سلامت جامعه از خداوند منان مسئلت دارم.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز جهانی ماما را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:
۱۰ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /19 /18
پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت اعیاد شعبانیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل طی پیامی سالروز بزرگداشت زیباترین ماه شعبان و فرخنده میلادسرحلقه عاشقان ودلدادگان حضرت امام حسین (ع) واسطوره وفا وتندیس فداکاری حضرت ابوالفضل العباس (ع) و همچنین گرامیداشت مقام پاسدار وجانباز را به پاسداران وجانبازان شاغل دردانشگاه وخانواده های ایشان تبریک گفتند.
۱۰ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /19 /18
۱۱ اردیبهشت ولادت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز مبارک باد

سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، روز جانباز نام گذاری شده است. عباس علیه السلام بزرگ جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی نمود. فداکاری های برادر رشید امام حسین علیه السلام در تاریخ بشر مانندی ندارد. دست حیدرآسای عباس علیه السلام شعر زیبای عشق و ایثار در راه ولایت را با خون سرخ بر زمین تفتیده، کربلا نگاشت، و راه و رسم عاشقی و شیوه جانبازی را به جهانیان آموخت.
۰۹ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /16 /18