زمان انجام مصاحبه ثبت نام شدگان نیروی شرکتی برای مرکز اورژانس ۱۱۵ و پایگاه های اورژانس تحت پوشش

پیرو اطلاعیه قبلی این دانشگاه مبنی بر جذب نیروی شرکتی برای مرکز اورژانس ۱۱۵ و پایگاه های اورژانس تحت پوشش، افرادی که از تاریخ ۹۶/۹/۲۶ الی ۹۶/۱۰/۳ به دانشگاه مراجعه و تشکیل پرونده داده اند، می بایست جهت انجام سنجش وضعیت آمادگی جسمانی در روز سه شنبه مورخ ۹۶/۱۰/۱۹، ساعت ۹ صبح به سالن شهید ناظری دانشگاه و برای انجام مصاحبه حضوری و آزمون کتبی در ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۰/۲۰ به دفتر معاونت توسعه دانشگاه مراجعه نمایند.

به همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی در هر دو روز مصاحبه الزامی می باشد.

ضمنا زمان آزمون آمادگی جسمانی، آزمون کتبی و مصاحبه قابل تمدید نخواهد بود و عدم مراجعه داوطلبان به منزله انصراف خواهد بود.

شرایط اختصاصی لازم :

۱- داشتن سلامت کامل جسمانی و عدم ابتلا به بیماری های مزمن، واگیر و صعب العلاج مانند دیابت، فشارخون، آسم، نارسایی کلیه، بیماریهای پیشرفته قلبی و مانند اینها

۲- نداشتن صرع و هرگونه بیماریهای اعصاب و روان

۳- نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلتی بخصوص اندام ها ( که مغایر با توان فیزیکی پرسنل در ارائه خدمت طبق شرح وظایف سازمانی باشد.)

۴- داشتن قدرت تکلم طبیعی زبان (نداشتن لکنت زبان)

۵- داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل

۶- مدرک کارشناسی در رشته های کارشناسی هوشبری- کارشناسی پرستاری- ترجیحاً دارای کارشناسی فوریت های پزشکی

۷- دارای قد 165 سانتی متر و بالاتر

۸- دارای شاخص توده بدنی BMIد(Index Body Mass)  کمتر از ۳۰ و بیشتر از ۱۹

تذکر: اندازه گیری قد و BMI اولین مرحله از مصاحبه می باشد و در صورتی که داوطلب هریک از شرایط را احراز ننماید، از انجام سایر مراحل مصاحبه ( تست آمادگی جسمانی، آزمایشات پاراکلینیکی و... ) باز می ماند.

۹- دارای گواهینامه رانندگی با آمبولانس (ب۲) یا پایه دوم

۱۰- داشتن آمادگی جسمانی و مهارت های بدنی برای امداد رسانی سریع و صحیح.