دکتر مطلب نژاد ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان را خدمتی شایسته از دانشکده دندانپزشکی بابل دانست

دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده اذعان داشت یکی از خدمات بسیار مهم در حوزه سلامت عمومی جامعه، سلامت دهان و دندان است.

دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل

دكتر مطلب نژاد افزود در راستای طرح تحول نظام سلامت، برای ششمین سال سال متوالی طرح غربالگری رایگان سرطان دهان در میادین پر تردد شهرهای بابل،امیرکلا، بابلسر تحت پوشش دانشکده دندانپزشکی بابل از تاریخ 2 اردیبهشت آغاز و به مدت 3روز ادامه خواهد داشت ، این طرح نیک با حضور اساتید دندانپزشکی ، دستياران تخصصي و دانشجویان دندانپزشكي همراه است معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی بابل خاطر نشان کرد اگر در حین معاینات به مورد خاصی برخورد کنیم بوسیله برگه ارجاع شخص را به بخش بیماری های دهان دانشکده ارجاع خواهد داد. وی افزود در راستای ارتقای سطح بهداشت فردی و با توجه به اهمیت ویژه ای که رعایت بهداشت دهان و دندان در سلامت فرد و جامعه دارد و به منظور برخورداری از جامعه ای سالم، پویا و شاد طرح غربالگری و معاینات نزانپزشكي از نظر بیماری های دهان و سرطان در هشت پایگاه سلامت دهان در سطح شهر های بابل، امیرکلا،بابلسر به اجرا درآمده است و امیدواریم روزی برسد که وسعت خدمات دهی ما به تمامی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل برسد. سالانه مبالغ زیادی بابت بیماری های خاص در کشور هزینه می شود که این امر توجّه بیشتر به امر پیشگیری و کاهش عوامل خطر و آموزش را دو چندان می کند. توجّه به بیماران خاص و تسهیل نیازهای درمانی و رفاهی بیماران سخت درمان، گام اساسی برنامه تحوّل نظام سلامت است. اجرای برنامه تحوّل نظام سلامت در کشور بر اساس سیاست های کلّی نظام سلامت ارتقای شاخص های سلامت، امید به زندگی و حفظ سلامت است. دكتر مطلب نژاد در پایان بیان داشت این کار فقط در کاهش تعرفه ها یا افزایش تعهدات بیمه ای خلاصه نمی شود و می توان قسمتی از آن را در پیشگیری و رسیدگی به موقع به بیماری تعریف کرد که این خود یکی از گام های مؤثر در اقتصاد مقاومتی است.