پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز جهانی ماما را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

روز ماما ، روز ارج نهادن به صبوری و سلوک  همکاران فرهیخته ای استکه ، با مهربانی و عطوفت زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات انسانی پاک ، نوزادی با سرشتی آسمانی را رقم میزنند . دستهای نوازشگر مادرانی که زایمان ایمن را تجربه می کنند توسعه و گسترش اتاق های زایمان  در سراسر کشور اسلامی مان که نوید ارتقاء سطح کیفی خدمات مامائی را میدهد ،مبشر شأن و منزلت مادران ایران زمین است .در طرح تحول سلامت ،زایمان آسان ، ایمن و رایگان در محیطی که شأن و منزلت مادران ایرانی را مدّنظر قرار داده است ،به خوبی دیده شده است ، تا مقام والای مادر ، با ارج نهادن به مقام ماما در هم آمیزد و با بهره گیری از توان علمی و عملی ماماها ،سلامت مادران حاصل ،و شاهد شکوفایی و افزایش زایمان های مطلوب و خوشایند برای مادران باشیم .

این روز خجسته را به همه ماماهای پرتلاش و اساتید فن مامائی ،تبریک و تهنیت گفته برای همگان سلامت و سعادت آرزو میکنم .