برگزاری مراسم اختتامیه راهیان نور همزمان با مراسم سا لگرد شهید شجاعیان در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، بسیج دانشجویی مراسم اختتامیه راهیان نور همزمان با مراسم سا لگرد شهید شجاعیان را با حضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه دکتر عمویی ،مدیران و همکاران و دانشجویان دانشگاه و خانواده شهدا ،دوستان و جانبازان هم رزم شهید شجاعیان روز یکشنبه مورخ 31/1/93 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزارنمود. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین انگیسه به خاطرات هشت سال دفاع مقدس اشاره نمود و بیان داشت : شهیدان و جانبازان و ایثارگران زحمت کش در دوران جبهه و جنگ نمونه ا لگو برای شما جوانان بسیجی در این مرز و بوم خواهند بودو باید خاطراتشان را برای همیشه زنده نگه داریم . در پایان این مراسم در بین اعضای حاضر در جلسه قرعه کشی مشهد مقدس برگزار شد . و به دو نفر کمک هزینه مشهد مقدس اهدا شد .