همایش هماهنگی جهت توسعه سپاس در راستای طرح تحول نظام سلامت با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناسان مربوطه در تاریخ 13/3/93 و در محل وزارت بهداشت برگزار شد :

در این همایش دکتر ریاضی مدیر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ، ضمن خوشامد گویی اهداف همایش را تشریح نمودندو در ادامه خانم مهندس عابدیان ، در خصوص اقدامات انجام شده در همراستایی سپاس با طرح تحول نظام سلامت توضیحاتی ارائه دادند و بعد از بحث و بررسی در خصوص سیستم های ارتقا، کیفیت ، حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم ، کاهش میزان پرداختی بیماران بستری ، اقدامات انجام شده در خصوص سامانه 1590 توضیح داده شد.همچنین علاوه بر موارد فوق در خصوص زمینه های زیر تاکید گردید: 1- آخرین مهلت نصب و راه اندازی سامانه HIS در بیمارستاهای فاقد این نرم افزار 31/4/93 تعیین گردید. 2- مراکزی که در حال حاضر دارای سامانه HIS هستند موظف گردیدند از 31/3/93 کلیه اطلاعات بیماران را از طریق سامانه سپاس ارائه نمایند. 3- توسعه داشبورد مدیریت سپاس و ارائه آنها به معاونت درمان ، مدیر IT و مالی جهت بررسی کیفی اطلاعات ارسال شده از ضرورت ها اعلام شده است . 4- شرکت های های توسعه دهنده HIS موظف شدند تا یک هفته آینده تست سرویس جدید روکش اسناد بیمارستانی را از طریق آدرس اعلام شده انجام دهند. در پایان دکتر صفی خوانی نماینده دکتر آقاجانی ، دبیرمحترم ستاد کشوری برنامه تحول سلامت تاکید کردند که ما دراین طرح راهی جزء موفقیت نداریم و انتظار ما از همه دست اندرکاران حوزه بهداشت و سلامت همراهی دائم است و این موضوع باید در اولویت کاری تمام دانشگاهها قرار گیرد و در ادامه ضمن بیان اهمیت نقش IT در اجرای موفق این طرح ، به دانشگاهها توصیه نمودند تا در این خصوص نهایت همکاری را با این حوزه داشته باشند چراکه هدف دراین طرح ، اصلاح فرآیندها و گردش کار ، شفاف سازی اطلاعات و از همه مهمتر تحول در نظام فناوری است .