اولین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک برگزار گردید

اولین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل در تاریخ 7/8/93 با حضور ریاست محترم دانشگاه و دیگر اعضای کمیته برگزار گردید.

اولین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل روز چهارشنبه مورخ 7/8/93 با حضور ریاست محترم دانشگاه و دیگر اعضای کمیته برگزار گردید. در این جلسه ابتدا دکتر ربیعی رئیس دانشگاه، نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای ارائه خدمات دولتی به جامعه انکارناپذیر دانسته و ابراز امیدواری کردند با تشکیل این کارگروه و توجه ویژه به توسعه فناوری در دانشگاه، زمینه دسترسی شهروندان به خدمات عمومی از طربق رسانه های الکنرونیک فراهم گردد. در ادامه دکتر یمین فیروز دبیر کارگروه توسعه دولت الکترونیک، ضمن تشریح ساختار، برنامه ها و وظایف کارگروه، ایجاد درگاه خدمات الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل را از ضروریات دانستند. در ادامه اعضای کارگروه موانع و چالش های فرا روی توسعه خدمات الکترونیک در دانشگاه را برشمردند و در نهایت مقرر گردید برای تسریع در اجرای برنامه های ابلاغی در هریک از واحدها، کمیته ی توسعه دولت الکترونیک شکل گرفته تا ضمن شناسایی خدمات، راهکارهای اجرائی آن به کارگروه دانشگاه جهت تصویب نهایی ارسال گردد.