دسترسی دانشگاه به مجموعه کتابها و فیلم های آموزشی RDML

نرم افزار RDML حاوی متن کامل 2500 از کتابهای TEXT پزشکی، پیراپزشکی و دندانپزشکی

نرم افزار RDML حاوی متن کامل 2500 از کتابهای TEXT پزشکی، پیراپزشکی و دندانپزشکی بهمراه بیش از 2500 فیلم آموزشی در بستر شبکه اینترانت دانشگاه در دسترس پژوهشگران قرار گرفته است. برای نصب این نرم افزار بر روی سیستم شخصی خود، ابتدا پنجره Run ویندوز را باز نموده و آدرس 172.16.9.14\\ را تایپ کنید و گزینه Ok را کلیک نمائید در پنجره جدید پوشه rdml را باز نموده و بر روی نسخه pdf فایل rdml کلیک راست نموده و فایل مربوطه را به صورت shortcut درdesktop سیستم خود ذخیره نمائید. در همین بخش پوشه ای به نام Application قرار دارد تا شما بتوانید نرم افزار های لازم برای دیدن فیلم های آموزشی موجود در این مجموعه را روی سیستم شخصی خود نصب نمائید. برای اجرای برنامه از نام کاربری و گذرواژه rdml استفاده کنید. لینک سایر منابع الکترونیک مورد اشتراک دانشگاه در صفحه اول سایت دانشگاه موجود می باشد.