تجلیل از ریاست محترم دانشگاه ومعاون بهداشتی ورئیس دفتر دانشگاه در مراسم تجلیل از حامیان کاروان پیاده 93

از ریاست محترم دانشگاه ومعاون بهداشتی ورئیس دفتر دانشگاه در به عنوان حامیان کاروان پیاده 93 شهرستان بابل تجلیل به عمل آمد.

مراسم تجلیل از حامیان کاروان پیاده میثاق با امام (ره) و بیعت با رهبری شهرستان بابل جهت مراسم سالگرد رحلت امام راحل(ره) در خرداد 93 درروز پنج شنبه تاریخ 6 آذر93 در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان بابل برگزار گردید. در این مراسم ضمن سخنرانی فرمانده سپاه شهرستان بابل و امام جمعه شهربابل حاج آقا روحانی ومعاون محترم استاندار معاون نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید کشور و فرماندار ویژه شهرستان و نمایندگان مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی که با حضور مسئولین ادارات شهرستانی و بابلی های مقیم تهران برگزار شد از ادارات و شخصیت های برتردر حمایت از کاروان پیاده شهرستان بابل تجلیل به عمل آمد. در این مراسم از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکترسد مظفر ربیعی ومعاون محترم بهداشتی جناب آقای دکترحسن اشرفیان امیری ورئیس دفتر دانشگاه جناب آقای دکترعارف هاشمی با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد ."