بهره برداری از دستگاه مولتی لیف کولیماتور برای نخستین بار در شمال کشور

دستگاه "مولتی لیف کولیماتور" برای نخستین بار در شمال کشور با حضور مسئولان دانشگاه و شهرستان در بیمارستان شهید رجایی بابلسر به بهره برداری رسید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل دستگاه "مولتی لیف کولیماتور" برای نخستین بار در شمال کشور با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،فرماندار شهرستان بابلسر ،فرمانده سپاه شهرستان و جمعی از مسئولین شهری و معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ 12/9/93 در بیمارستان شهید رجایی بابلسر به بهره برداری رسید . دستگاه کولیماتورمولتی لیفMLC))برای اولین بار در منطقه شمال کشور ومقارن با اجرای طرح تحول نظام سلامت با حمایت مالی معاونت محترم نظارت راهبردی استانداری محترم مازندران وبه دست جناب آقای دکتر سید مظفر ربیعی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل در بیمارستان شهید رجایی بابلسر نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت . این دستگاه از تابش پرتوها به بافتهای سالم بدن بیمار جلوگیری نموده و تابش پرتو را با هر شکل دلخواه اعم از منظم و نامنظم به تومور محدود می نماید . اعتبار این طرح به میزان 850 میلیون تومان بوده که توسط معاونت محترم نظارت راهبردی استانداری محترم مازندران تامین گردیده است . این دستگاه سومین دستگاه در نوع خود در کشور می باشد .