مهندس طهماسبی: عزم جدی استان در توسعه دولت الکترونیک

دومین جلسه کارگروه دولت الکترونیک دانشگاه با حضور مهندس طهماسبی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران تشکیل شد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دومین جلسه کارگروه دولت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور جنای آقای یدالله طهماسبی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران و دبیر کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان، دکتر زاهد پاشا معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حاجی احمدی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، دکتر هاشمی رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر یمین فیروز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، موسوی مسئول حراست دانشگاه واعضای کارگروه توسعه دولت الکترونیک مورخ 19/9/93 در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل شد. ابتدا دکتر زاهد پاشا، معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از مهندس طهماسبی فرصت بدست آمده را غنیمت شمرده و یادآور شد؛ با کمک هم می توانیم از فرصت های موجود استفاده بهینه نموده و در راستای توسعه خدمات الکترونیکی دستگاه اجرایی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی بابل گام مثبت برداریم. همچنین دکتر یمین فیروز مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، فرصت ها و چالش های موجود در حوزه IT دانشگاه را بیان نموده و برنامه های آینده دانشگاه را در خصوص توسعه دولت الکترونیک برشمردند. در ادامه مهندس طهماسبی دبیر کارگروه دولت الکترونیک استان مازندران، ضمن تقدیر و تشکر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل در ارتباط با کارهای انجام شده در زمینه توسعه دولت الکترونیک اذعان داشتند در استان عزم، اعتقاد و اراده جدی در زمینه هوشمند سازی سازمانها وجود دارد و نقش کارگروه ها را در به ثمررساندن طرح های کلان استان در حوزه IT بسیار مهم ارزیابی کردند. وی همچنین اشاره کردند که استان مازندران در شاخص نفوذ اینترنت رتبه نخست را در کشور داراست و رتبه دوم ICT در کشور بعد از تهران، به مازندران تعلق دارد؛ این در حالی است که پراکندگی و تعداد روستاهای تهران کمتر از مازندران است. و همچنین زیر ساخت IT در استان مازندران را خوب ارزیابی نموده و ابراز امیدواری کرد که به زودی Data Center (مرکز داده) استان راه اندازی و با توجه به وجود نیروی انسانی ماهر و توانمند در استان، گامی ارزشمند در راستای توسعه دولت الکترونیک برداشته خواهد شد.