جشنواره پژوهشی 93 و افتتاح پژوهشکده سلامت

جشنواره پژوهشی سال 93 معاونت تحقیقات و فناوری در تاریخ 9 دی ماه در سالن امام(ع) معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید در ابتدا جناب آقای دکتر زاهدپاشا معاون محترم آموزشی دانشگاه ضمن خیرمقدم به حضار در خصوص اهمیت تحقیقات و رعایت اخلاق در پژوهش بیاناتی ارائه نمودند سپس آقای دکتر مقدم نیا معاون محترم تحقیقات و فناوری گزارش مبسوطی در رابطه با جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل و شاخصهای علم سنجی و برنامه ها و راهکارهای ارتقای علمی ارائه دادند. در ادامه آقای دکتر قدیمی رئیس محترم پژوهشکده سلامت دانشگاه روند تشکیل پژوهشکده سلامت و برنامه های آتی را تشریح نمودند سپس از پژوهشگران برگزیده در حیطه های مختلف تقدیر به عمل آمد در خاتمه پژوهشکده سلامت با حضور مسئولین محترم دانشگاه افتتاح گردید.