سومین همایش ملی تازه های سلولی وملکولی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

سومین همایش تازه های سلولی وملکولی مورخ23 اردیبهشت ماه 94برگزار می شود...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، سومین همایش تازه های سلولی وملکولی مورخ23 اردیبهشت ماه 94برگزار می شود.دکتر ذبیحی دبیر علمی همایش سلولی وملکولی با اشاره به اینکه ارتقاء سطح بهداشت عمومی و کارآمدتر شدن شیوه های پیشگیری از بیماریهای عفونی موجب گردید که امروزه مشکل اصلی مراکز بهداشتی و درمانی معطوف به بیماریهای غیرواگیر باشد.وی نیزادامه دادوگفت، مطالعه و شناخت هرچه بیشتر این بیماریها در سطح علوم پایه میتواند در تشخیص، پیشگیری و درمان آنها تاثیر به سزایی بگذارد.سپس دبیر علمی همایش خاطر نشان کرد، در چند سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی بابل با برگزاری دو دوره همایش ملی و بین المللی، در این راستا با عزم جدی وارد گردید،وبه همت محققین برجسته از سراسر کشورکه با مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در زمینه پژوهشهای سلولی-مولکولی در بیماریهای غیرواگیر همکاری داشته و دارند به توفیقاتی دست یافته که امیدواریم "سوّمین همایش ملی تازه های سلولی-مولکولی در بیماریهای غیرواگیر" بتواند فرصتی دوباره به محققین و نیروهای کارآمد بدهد تا در محیطی سرشار از صمیمیت و نشاط در مسیر تعالی بهداشت کشورگام های موئثرتری بردارند. دکتر ذبیحی اذعان داشت ، در این همایش بیش از 150 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال گردید که حدود 120 مقاله بصورت ارائه پوستر و یا سخنرانی در دو سالن بیمارستان آیت ا... روحانی طی سه روز ارائه خواهد گردید.