افتتاحیه سومین همایش ملی تازه های سلولی و مولکولی دربیماری های غیرواگیر

سومین همایش ملی تازه های سلولی ومولکولی دربیماری های غیرواگیربا حضور دکترآخوندزاده قائم مقام معاون تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : سومین همایش ملی تازه های سلولی ومولکولی دربیماری های غیرواگیربا حضور دکترآخوندزاده قائم مقام معاون تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت، دکترمصطفی قانعی رئیس انیستیتو ایران، معاونین واساتید، دانشجویان مورخ 23/2/94 درسالن همایش آیت الله روحانی بابل افتتاح گردید. در ابتدا این همایش دکترزاهدپاشا ضمن خیرمقدم به مهمانان ویژه، اساتید، اعضاء هیئت علمی واز همه کسانی که دراین عرصه جهت برگزاری همایش تلاش نمودند، تقدیروتشکرکرد. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی به اهمیت وجایگاه بیماریهای غیرواگیر(NCDS) ازدیدگاه سازمان جهانی بهداشت اذعان داشت و گفت: تقریبا سه چهارم ازتمام مرگهای ناشی از بیماریهای غیرواگیر(28 میلیون مورد) و82٪ ازمرگهای زودرس مورد اشاره؛ درکشورهای با درآمد کم ومتوسط رخ داده اند در پایان بیش از 40٪ این مرگهای ناشی از بیماریهای غیرواگیر (16 میلیون مورد)ٰ مرگهای زودرس در گروه سنی زیر 70 سال بوده اند.