مراسم باشکوه اختتامیه نمایشگاه «پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت»برگزارشد

مراسم اختتامیه نمایشگاه «پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت» در راستای ابلاغ سیاست های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری درشهرستان بابل باحضوردکترسیدمظفرربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مراسم اختتامیه نمایشگاه «پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت» در راستای ابلاغ سیاست های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری درشهرستان بابل باحضوردکترسیدمظفرربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتراشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه وهمکاران معاونت بهداشتی وجمع عظیمی ازمردم برگزارشد. دراین مراسم دکترسید مظفرربیعی ریاست دانشگاه ضمن بازدیدی از غرفه ها بانوشتن متنی ازهمت وتلاش همکاران ساعی معاونت بهداشتی تقدیروتشکربعمل آوردند. لازم به ذکر است این نمایشگاه با موضوعات مشاوره - آمادگی برای ازدواج- ازدواج- تندرستی خانواده- بارداری و فرزندآوری- زایمان ومراقبت های پیش از آنان- فرزندپروری- مدیریت منابع خانواده- مدیریت استرس و بحران- ناسازگاری و مدیریت آن- شیوه زندگی و اختلالات ناباروری و ... از تاریخ 2 الی 8 خرداد ماه سال جاری جهت افزایش آگاهی شهروندان درمحل پارک نوشیروانی بابل فعالیت داشته است.