گروه پزشکی بهترین گروه و بهترین قشری است که اخلاق حرفه ای را رعایت می کنند

دکتر ربیعی رئیس دانشگاه درمراسم کنگره علمی اخلاق و رفتار حرفه ای ویژه اعضاء هیئت علمی ،پرستاران وماماها با اشاره به اینکه...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل درمراسم کنگره علمی اخلاق و رفتار حرفه ای ویژه اعضاء هیئت علمی ،پرستاران وماماهای دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه، مطمئنا هیچ حرفه ای از حرفه های موجود به اندازه حرفه پزشکی مقید به اخلاق حرفه ای نیست با همه بحثهایی که در گروه پزشکی صحبت می شود باور داریم که گروه پزشکی بهترین گروه و بهترین قشری است که اخلاق حرفه ای را رعایت می کنند. وی اذعان داشت، اخلاق پزشکی در حقیقت نوعی امر به معروف ونهی از منکر در علم پزشکی است یعنی امر به داشتن رفتار و کردار پسندیده و نهی از اعمال نا صواب وناپسند خواهد بود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطر نشان کرد ، در برخورد با بیماران(احترام به عقاید بیماران ، رعایت آداب اجتماعی ، اطلاع رسانی کافی با زبان ساده ، اظهار همدردی ، رعایت پوشش و حفظ شئونات اخلاقی ، مهربانی و عدم تداخل مشکلات فردی با وظایف حرفه ای) را باید رعایت کنیم. دکتر سید مظفر ربیعی با اشاره به اینکه ، در اخلاق و رفتار حرفه ای آن چیز هایی که مهم به نظر می رسد ( وظیفه شناسی ، مسئولیت پذیری، پاسخگویی،تعالی شغلی ، شرافت ودرستکاری ، احترام به دیگران ،عدالت ) می باشد که باید به این امرها توجه جدی نمود.