حدود یک هزار و800 نفر ازمراجعه کنندگان به مرکز ناباروری بابل بارورشدند.

رییس مرکزدرمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی بابل

رییس مرکزدرمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این مرکز با سابقه 25 سال اولین مرکز ناباروری در سطح استان و استانهای همجوار بوده وهر روز پذیرای زوج نابارور از سراسر خطه شمال می باشد . وهمچنین تعداد تشکیل پرونده بیماران مراجعه کننده به مرکز حدود 16 هزار رسیده است . وی خاطر نشان کرد: با همکاری و حمایت های مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل وبا همت پزشکان متعهد مرکز وتلاش پرسنل سخت کوش، این مرکز سیر تکاملی وپیشرفت قابل قبولی را با پیشرفته ترین ومجهز ترین امکانات داشته است. دکتر اسماعیل زاده با اشاره به اینکه، عوامل زیادی مثل ژنتیک، چاقی مفرط، شرایط شغلی ، استرس و اضطراب تغییر سبک زندگی..... در ناباروری نقش دارند وی همچنین بهترین سن برای باروری بین 18 الی 35 سال می باشد و تجربه بارداری را قبل از 28 سالگی توصیه نمودند. در پایان رئیس مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س)،اظهار امیدواری نمودند که با راه اندازی طرح تحول سلامت وپذیرش دارو های ناباروری توسط بیمه ها میزان زیادی از دغدغه ها و نگرانیهای مالی بیماران کاهش یافته است.