پیام تبریک دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روزپزشک

همکاران صمیمی ، یاوران عرصه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، طبیبان پر تلاش و حازق، زاد روز حکیم فرزانه ، ابو علی سینا و روز پزشک بر شما گرامیان مبارک باد. آنچه که موجب عزت و اقتدار جامعه پزشکی است ، اخلاق و رعایت اصول حرفه ای پزشکی ، همدلی و همزبانی با مردم درد مندیست که اندکی محبت و اخلاق نیکو نور رحمت الهی را به قلب بیماران تابانده و تأثیر درمان علمی را دو چندان می کند. همکاری صمیمانه شما در اجرای طرح تحول نظام سلامت موجب تشکر و قدر دانی و مباها ت ماست. همت والایتان را میستانیم و به وجودتان در همه عرصه های بهداشت و درمان و آموزش و پژوهش مباها ت میکنیم . برای شما و خانواده هایتان عزت و سربلندی در همه مراحل زندگی آرزومندیم.