پذیرش اولیه مجله بین المللی پزشکی ملکولی و سلولی دانشگاه در تامسون رویترز

مجله بین المللی پزشکی ملکولی و سلولی دانشگاه توسط پایگاه استنادی بین المللی Thomson Reuters واجد شرایط ورود و ثبت در Web of Science - (ESCI) ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، با عنایات خداوند متعال مجله بین المللی پزشکی ملکولی و سلولی International Journal of Molecular and Cellular Medicine (IJMCM) دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط پایگاه استنادی بین المللی Thomson Reuters واجد شرایط ورود و ثبت در Web of Science - (ESCI) Emerging Sources Citation Index آن پایگاه از سال میلادی 2015 شناخته شد. دکتر مقدم نیا معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه به پاس قدردانی و تقدیر و تشکر از همکاران دفتر آن نشریه پیامی به شرح زیر ارسال نمودند: جناب آقای دکتر امراله مصطفی زاده مدیر مسئول محترم نشریه IJMCM سلام علیکم با احترام، بدینوسیله ضمن تبریک به جنابعالی وکلیه دست اندرکاران گرامی آن نشریه وزین، برای پذیرش در پایگاه استنادی تامسون-رویترز، ازتلاشهای شما و همکاران محترم قدردانی می نمایم. امید است با کسب این موفقیت شاهد ارتقای تولیدات علمی دانشگاه خصوصا درحیطه علوم پایه باشیم».