تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی

طی مراسمی به مناسبت هفته دولت که با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت السلام والمسلمین دکتر نیکزاد نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه،

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، طی مراسمی به مناسبت هفته دولت که با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، حجت السلام والمسلمین دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، اعضاء هیئت رئیسه ، روسا ومدیران واحدهای تابعه دانشگاه از مدیران ، کارمندان وبازنشستگان نمونه دانشگاه و واحد های تابعه تجلیل به عمل آمد. دراین مراسم دکتر محمود حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ضمن خیر مقدم وگرامیداشت یاد وخاطره شهیدان رجایی وباهنر وتبریک هفته دولت وروز کارمند هدف از اجرای این مراسم را ارج نهادن به زحمات کارکنان خدوم وزحمت کش بیان نموده ومنابع انسانی را از مهمترین ارکان توسعه کشور ودانشگاه دانست .وی همچنین در پایان گزارش عملکرد مشروعی از امور رفاهی ومالی طول یک سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی اشاره داشتند.در ادامه حجت السلام والمسلمین دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ارزش وماهیت کارمندان سخنانی را عنوان داشتند. گفتنی است اجرای پخش کلیپ ، موسیقی و تجلیل واهداء جوایز به مدیران، کارمندان وبازنشستگان نمونه دانشگاه وواحد های تابعه از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.