ارزشیابی دانشگاهها براساس کاربردی بودن مقالات صورت می گیرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت روزپنجشنبه در جشنواره سی امین سالگرد تاسیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در سالن همایش بیمارستان آیت اله روحانی شهرستان بابل بیان کرد: تعداد مقالات ارائه شده از سوی دانشگاها ملاک ارزشابی نیست بلکه تاثیرگذاری و کاربردی شدن مقالات مورد توجه می باشد. وی ادامه داد: براساس ضرورت ها و نیازهای روز جامعه، سیاست ها و ملاک های ارزشیابی دانشگاها تغییر کرده است.و فعالیت های پژوهشی باید به مرحله کارآفرینی و دانش بنیان برسد که گره ای از مشکلات کشور به واسطه آن گشایش یافت. وی ادامه داد: دردنیای امروز که تکامل و پیشرفت علم با سرعت هرچه تمام تر در حال انجام است ما باید پژوهش ها و کارهای تحقیقاتی خودمان را براساس نیاز روز دنیا انجام دهیم. که متاسفانه تاکنون برای فناوری و تولید علم سرمایه گذاری های لازم انجام نشده است و این امر به جامعه صدمات زیادی وارد می کند. دکتر ملک زاده گفت: اگر فارغ التحصیل داشته باشیم اما نتوانند به بازار کار مناسب جذب شوند فرار مغزها شدت می گیرد و کشورهای دیگر خواهان فارغ التحصیلان ما هستند. وی افزود: کشورما خوشبختانه در دوسال اخیربه پیشرفت های علمی خوبی دست یافته است که در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا رتبه نخست را بدست آورده ایم.وی با اشاره به اینکه در کشورما امید به زندگی در زن ها حدود 74 سال و در مردها حدود 71 سال است که باید با پیشگیری بیماری ها و تحقیقات جدید پزشکی امید به زندگی در ایران به 80 سال برگردد. معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت:صندوق توسعه فناوری 10 هزار میلیاردریال اعتبار دارد و برای شرکت های دانش بنیان و کاربردی کردن علوم آمادگی دارد که اعتبار در اختیار پژوهشگران قرار دهد. وی ادامه داد: براساس آمار ارائه شده، 70 درصد تسهیلاتی که این صندوق توسعه فناوری داده در بخش سلامت بوده است.