قابل توجه دانشجویان دانشگاه

به اطلاع میرساند با توجه به محدودیت در پهنای باند اینترنت دانشگاه، تا اطلاع ثانوی دسترسی به اینترنت wifi دانشگاه در ساعات اداری (7:30 الی 14) برای دانشجویان قطع گردیده است. دانشجویان جهت استفاده می توانند در خارج از ساعات اداری از اینترنت wifi استفاده نمایند. قابل ذکر است برای جلوگیری از مشکلات دسترسی دانشجویان به پایگاهها و سایت های آموزشی و تحقیقاتی، کلیه پایگاهها و سایت های مرتبط و مورد اشتراک دانشگاه از VPN خارج شده و در ساعت اداری در دسترس همه دانشجویان قرار دارد.