دیدار رئیس دانشگاه با رئیس بسیج سازندگی استان مازندران و فرمانده سپاه بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با سرهنگ شریعتی رییس بسیج سازندگی مازندران ، سرهنگ محمد پور فرمانده سپاه بابل ، سرهنگ تقی پور مسئول بسیبج سازندگی بابل در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل در این جلسه رئیس محترم بسیج سازندگی از اقدامات انجام شده درحوزه اجرایی درپروژه های دولتی سخنانی را ایراد نمودند. واعلام داشتند مطابق مصوبه سال 68 مجلس شورای اسلامی نیروهای مسلح در زمان صلح باید به کمک دولت آمده ودر ساخت پروژهای عمرانی یاری رسان دولت باشند تا با صرفه جویی در هزینه و تکمیل بهینه تر پروژه های عمرانی از هدر رفتن منابع ملی جلوگیری گردد. که اهداف این سازمان و بسیج سازندگی را اتمام پروژها در زمان کوتاه تر با هزینه کم تر ، استفاده از نخبگان دانشگاهی در رشته های مرتبط ،کمک به دستگا ههای اجرایی از بعد پیمانکاری که سود پروژه ها صرف پروژهای محرومیت زدایی شود. همچنین در این نشست دکترسید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه بابل ضمن خیر مقدم به مقامات بسیج سازندگی از عملکرد خوب نیروهای بسیجی جهت ارائه خدمات در استان تقدیر وتشکر نمودند.دکتر ربیعی با اشاره به اینکه منافع ملی ومردمی و منافع دانشگاه ایجاب می کند تا از پتانسیل بسیج سازندگی در ساخت پروژ ه های عمرانی استفاده شود .واین همکاری یک موهبت الهی است برای دانشگاه ویک نعمت است برای حوزه سلامت وی در پایان ابراز امیدواری نمودوگفت با تلاش در جهت انجام کار خیر از منافع مردم و مملکت حراست و پاسداری نماییم.