هیچ توفیقی بالاتر از آموختن، آموزش دادن و خدمت به مردم نیست

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه برای خدمت به مردم افتخار می کند، هیچ توفیقی را بالاتر از آموختن، آموزش دادن و خدمت به مردم ندانست. به گزارش وب‌دا دكتر سيدحسن هاشمي در حاشيه برگزاري همايش بين‌المللي راهبري ديابت که از صبح امروز در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشي مبني بر اینکه افزايش سفرهاي استاني اين شائبه را در اذهان ايجاد مي‌كند که قصد مديريت در سطوح عالي كشور را داريد، گفت: برخي از دوستان در مورد مديريت بخش سلامت و اداره آن توسط يك چشم پزشك نيز انتقاد كرده‌اند كه در پاسخ به اين سوال‌ها بايد بگويم ما هيچ نيازي به اين گونه پست‌ها و موقعيت‌ها نداشته‌ايم . وی افزود: آمدن ما براي خدمت به مردم و مراقبت از دستاوردهاي انقلاب اسلامي و دستيابي به آرمان‌هاي امام بزرگوار بوده است و افتخارمان اين است كه بتوانيم گره اي از كار مردم باز كنيم. وزير بهداشت يادآور شد: براي ما كه افرادي دانشگاهي هستيم هيچ توفيقي بالاتر از آموختن و آموزش دادن نيست. بنابراين هيچ برنامه‌اي براي مديريت سطوح عالي كشور ندارم و موقعيت كنوني نيز به من تحميل گرديد و البته من براي خدمت به مردم افتخار مي‌كنم. دكتر هاشمي گفت: آنهايي كه خودشان علاقمندبه قدرت هستند، خاطرشان جمع باشد چرا كه ما در وزارت بهداشت نگاه متفاوتي داريم و منافع مردم را به هر چيزي ترجيح مي‌دهيم و براي اداره نظام سلامت كوتاه نمي‌آييم. چقدر از پول جامعه کارگری برای درمان آنها هزینه شده است؟ وزير بهداشت همچنين در ادامه به موضوع تجميع بيمه‌ها اشاره و تصريح كرد: اعتقاد داريم كه حق بيمه درمان تامين اجتماعي فقط بايد در حوزه درمان آورده شود و آنهايي كه علاقمند به تحقيق و تفحص از طرح تحول سلامت هستند اي كاش تفحص كنند و صادقانه به مردم گزارش دهند كه در 30 سال گذشته پولي كه جامعه كارگري براي درمان پرداخت كرده‌اند، چه بخشي از آن براي درمان آنان صرف شده است. اين سوال ساده نياز به اين همه حاشيه‌سازي ندارد. دكتر هاشمي در عين حال يادآور شد: البته ما نيز در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از تحقيق و تفحص مجلس شورای اسلامی استقبال مي‌كنيم و افتخار مي‌كنيم كه اين كار را انجام دهند. وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی يادآور شد: آنچه كه در مورد بيمه‌ها وجود دارد اين است بخش عمده‌اي از جمعيت كلان شهر تهران كه عمدتاً جامعه كارگري هستند در حاشيه تهران زندگي مي‌كنند و در طول سال‌ها اگر پولي بابت درمان توسط مردم به آن سازمان پرداخت شده‌ است اگر صرف امور درماني آنها مي‌شد بايد اطراف تهران چندين بيمارستان داشتيم. بنابراين اجازه دهند ما سكوت كنيم و اگر صحبت كنيم به صلاحشان نيست. دکتر هاشمی در ادامه در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر گله‌مندي سازمان نظام پرستاري از حذف كنكور در رشته پرستاري تصريح كرد: بهتر است افرادي كه در اين زمينه اظهارنظر مي‌كنند صادق باشند و به طور دقيق اطلاع‌رساني كنند. وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دكتر لاريجاني معاون آموزشي اين وزارتخانه بارها اعلام كرده‌اند كه كساني كه وارد هر دوره آموزشي علوم پزشكي مي‌شوند حتماً از طريق كنكور سراسري و در قالب آزمون‌هايي كه سازمان سنجش برگزار مي‌كند، پذيرفته مي‌شوند. وي تاكيد كرد: مطمئن باشند افرادي كه امروز در وزارت بهداشت با سابقه زیاد و كارنامه علمي خود در حال انجام وظيفه هستند در اين مورد كوتاه نخواهند آمد. بنابراين اطلاع‌رساني‌ها بايد درست و منصفانه باشد. دكتر هاشمي يادآور شد: كشور نياز به پرستار دارد و با توجه به كمبود بسيار نيروهاي پرستاري نيازمند تربيت تعداد زيادي از پرستاران هستيم بنابراين هر بيمارستاني مي‌تواند در قالب آزموني كه به صورت سراسري توسط سازمان سنجش برگزار مي‌شود و با همان دروسي كه در حال حاضر در دانشكده‌هايمان تدريس مي‌شود، زير نظر دانشكده‌هاي پرستاري كشور مبادرت به تربيت پرستار كند كه اين موضوع در دوره‌هاي گذشته هم وجود داشته است. ضرورت پرداخت هزار میلیارد از مطالبات بیمارستان ها وزير بهداشت همچنين در مورد پرداخت مطالبات بیمارستان ها از بيمه‌ها اظهار داشت: اميدواريم كه هزار ميليارد تومان مطالبات بیمارستان ها را پرداخت كنند. وي گفت: ما به اندازه كافي حاشيه داريم و بايد سراغ متن برويم و به مشكلات مردم توجه كنيم البته اين حاشيه براي ما سخت است و عين متن است ولي در اين زمينه صبوري مي‌كنيم. دكتر هاشمي در ادامه به وضعيت بيماري ديابت در جهان و كشور پرداخت و گفت: در حال حاضر نزديك به 400 ميليون نفر در جهان مبتلا به ديابت هستند. وي گفت: در كشور ما نيز چهار و نيم ميليون نفر به ديابت مبتلا هستند و بيش از 2 ميليون نفر نيز از بيماري خود اطلاع ندارند. دكتر هاشمي افزود: در حال حاضر حدود پنج ميليون نفر نيز در كشور به دليل افزايش وزن و چاقي در معرض ابتلا به ديابت هستند.