برگزاری مراسم نکوداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به مناسبت فرا رسیدن روز 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،معاونین ،جمعی از مدیران و دانشجویان مورخ 94/9/16 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،به مناسبت فرا رسیدن روز 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،معاونین ،جمعی از مدیران و دانشجویان مورخ 94/9/16در در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد. در این مراسم ابتدا دکتر عمویی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک روز 16 آذر (روز دانشجو) اظهارنمودند: شهدای 16 آذر 1332 خون خود را در را ه جلوگیری از سلطه استکبار فدا کردندکه درآن روز سه دانشجوی مسلمان احمد قند چی ،محمد شریعت رضوی ،مصطفی بزرگ نیا به شهادت رسیدند . در این روز دانشجویان در دا نشگاههای مختلف کشور به پیروی از نام امام حسین (ع) شعار استکبار ستیزی و مبارزه با ظالم سر دادند . در ادامه دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز 16 آذر (روز دانشجو )را به همه دانشجویان و اساتید تبریک گفته وبیان داشتند :.16 آذر روز هم بستگی و دلبستگی دانشجویان بود .وباید دست همدیگرو را گرفت و یار و یاور همدیگر باشید امیدوارم رهروان خوبی برای 16 آذری های سال 1332 باشید. رئیس دانشگاه علوم پزشکی خاطر نشان کرد وگفت: دانشجو امروز باید سه وظیفه اصلی راانجام دهد اولاً:تزکیه در تعلیم و تعلم که وظیفه ذاتی دانشجو می باشد.دوماً :تعلیم و تعلم می باشد سوماً تعدیل و رعایت اخلاق حرفه ای است .دکتر سید مظفر ربیعی اذعان داشت :شور و نشاط باید در دانشگاه باشد دانشگاه جای نظامی گری نیست .دانشجو باید اهل سیاست باشد تعمق و تدبر سیاسی داشته باشد به فرموده رهبر انقلاب بازیچه سیاست مداران نگردند . گفتنی است : در این مراسم پرسش وپاسخ دانشجویان با ریاست دانشگاه ومعاونین دانشگاه وتجلیل دانشجویان ممتاز و برگزیدگان مسابقات علمی وفرهنگی و پخش کلیپ از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.