پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته پژوهش و تحقیقات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل در پیامی هفته پژوهش و تحقیقات را بر همه صاحب نظران حیطه اندیشه و تحقیق و تتبع تبریک گفت.متن پیام بدین شرح می باشد. همکاران ارزشمند، پژوهشگران، محققین و ژرف اندیشان فرزانه هفته پژوهش وتحقیقات بر همه صاحب نظران حیطه اندیشه و تحقیق و تتبع، مبارکباد. جامعه علمی کشور در پرتو ژرف اندیشی وتلاش جهت کشف رموز علمی بویژه درامر خطیر درمان، دستاوردهای والایی داشته و در این راه پر رمز و راز، مجاهدتی ارزنده ، را آغاز نموده است. تحقیق منتهی به فن آوری وتولید، اساس مطالعات نوین و پژوهش های کارآمد عصر حاضر تلقی می شود . توفیق همگان را دراین مسیر ارزشمند ازخداوند متعال مسئلت دارم.