با حضور مسئولین استانی وشهرستانی مرکز بهداشتی درمانی اطاقسرا بابل افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،به مناسبت ایام مبارک دهه فجر مرکز بهداشتی درمانی اطاق سرا بابل با حضور نبیان معاون عمرانی استانداری مازندران، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،مهندس عباس پور معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان بابل،حجت السلام ناصری ونیاز آذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی،اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه وجمعی از مسئولین شهرستانی ومحلی وقشرهای مختلف مردم افتتاح ومورد بهره برداری قرار گرفت. گفتنی است این مرکزشامل بخش های دندانپزشکی،آزمایشگاه،پزشک عمومی،مامایی وداروخانه مجهزمی باشد. که با همت خیرین وبا همکاری دانشگاه علوم پزشکی وبسیج سازندگی احداث شد.