پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، به مناسبت فرا رسیدن ، ولادت با سعادت بانوی نور و ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت متن پیام بدین شرح می باشد: میلاد فرخنده دره نادره خلقت، عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار برهمه بشیران عافیت و سفیران سلامت، پرستاران بیدار دل و روشن ضمیر، میمون ومبارک باد. امید است درسایه سار معنویت وعظمت پرستار دشت نینوا، در راه ارتقاء سلامت و بهبود کیفیت درمان موفق و موید باشید. حقوق و جایگاه و منزلت پرستاران در برنامه دولت تدبیر و امید و به همت وزیر دانشمند بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با تعامل ، همدلی و همزبانی مسلماً، استیفاء خواهد شد و جایگاه رفیع پرستاران با برنامه ریزی خردمندانه مرعی خواهد شد . همواره سلامت و شاد وکامروا باشید.