شهروندان بابلی در روز جهانی کلیه سلامت سنجی شدند

600 تن از شهروندان بابلی روز پنج شنبه مورخ20/12/94 همزمان با روز جهانی کلیه با دادن آزمایش قند خون...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،600تن از شهروندان بابلی روز پنج شنبه مورخ20/12/94 همزمان با روز جهانی کلیه با دادن آزمایش قند خون و ادرار و اندازه گیری فشارخون ، کلیه های خود را سلامت سنجی کردند. این شهروندان با مراجعه به 10چادر سیاری که جمعیت هلال احمر در مناطق مختلف شهر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بابل و مرکز دیالیز بیمارستان شهید بهشتی بابل برپا کرده بود ، از سلامت کلیه های خود اطمینان کسب کردند . رئیس مرکز دیالیز بیمارستان شهید بهشتی بابل در حاشیه اجرای این برنامه گفت : با توجه به اینکه شعار امسال روز جهانی کلیه به عنوان کلیه و اطفال در نظر گرفته شد ، توجه به سلامت سنجی کلیه ها با دادن آزمایش ادرار باید در خانواده ها جدی گرفته شود. دکتر رقیه اکبری افزود : برای پیشگیری از این بیماری به مدیران دبستان های بابل آموزش های لازم توسط کارشناسان و پزشکان مربوطه در یک دوره زمانی انجام شده است.و همچنین 70 هزار بسته آموزشی مربوط به پیشگیری از بیماری های کلیه بین دانش آموزان شهرستان توزیع خواهد شد. دکتراکبری اظهار داشت : متاسفانه بیماری کلیه هیچ علائمی ندارد و بهترین راه تشخیص بیماری های این عضو حیاتی بدن دادن آزمایش های مختلف مانند آزمایش ادرار ، فشارخون و قندخون به صورت سالانه است.