اطلاعیه برگزاری کنفرانس علمی ویروس زیکا بصورت وبینار

با توجه به اهمیت انتقال ویروس زیکا Zika virus، کنفرانس علمی یک روزه با 2.5 امتیاز بازآموزی با همکاری اداره آمار و فناوری دانشگاه، به شکل وبینار از ساعت 8 صبج روز پنج شنبه مورخ 6 خرداد ماه سال جاری در سالن امام علی ( ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار خواهد شد.

با توجه به اهمیت انتقال ویروس زیکا  Zika virus، کنفرانس علمی یک روزه با 2.5 امتیاز بازآموزی با همکاری اداره آمار و فناوری دانشگاه، به شکل وبینار از ساعت 8 صبح روز پنج شنبه مورخ 6 خرداد ماه سال جاری در سالن امام علی ( ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار خواهد شد. برگزار کننده این برنامه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می¬باشد و سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور به صورت وبینار امکان بهره¬مندی از سخنرانی مدرسین این برنامه را خواهند داشت. اطلاعات تفصیلی در خصوص جزییات برنامه، اسامی سخنرانان و گروههای هدف برنامه در سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی تهران ( در بخش برنامه¬های حضوری) در دسترس می¬باشد. از همه علاقمندان جهت شرکت در این سمینار دعوت بعمل می آید.