ویزیت رایگان در روستاهای محروم توسط تیم کامل درمانی و بهداشتی وآموزشی دانشگاه

طرح سی شب سی مسجد به مدت هفت سال با تلاش همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در برنامه تلویزیونی مردم چی میگن؟ شبکه سوم سیما با محوریت ویزیت رایگان در ایام ماه مبارک رمضان که به مدت سی شب می باشد اذعان داشت: طرح سی شب سی مسجد به مدت  هفت سال با تلاش همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل ازپرسنل جز، نیروی خدماتی،ترابری ،پرستار،ماما وپزشکان متخصص وفوق تخصص به اجرایی در آمده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اشاره کرد وگفت: با توجه به اینکه در طی این چند سال تیم کامل خدمات درمانی و بهداشتی که در مناطق محروم ویزیت رایگان انجام می دادند. سعی بر آن داشتیم  روش های نوین وکار جدیدی را در کنار این ویزیت انجام دهیم که آن هم آموزش بوده است که شامل مشاوران وکارشناسان تغذیه و ماما خواهند بود. که ماما ها فواید زایمان طبیعی وفیزیولوژیک را آموزش خواهند داد.

دکترسید مظفر ربیعی در پایان با اشاره به اینکه: هر شب به طور متوسط بین 100تا 110 نفر مراجعه می نمایند .وهر بیماری که با هرشرایطی مراجعه کند در آن شب ویزیت رایگان خواهند شد وبرای ادامه درمان به مراکز درمانی دولتی معرفی می شوند.