استخدام عضو هيئت علمي پيماني

آگهي استخدام عضو هيات علمي پيماني وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي معاونت آموزشي- مركز امور هيات علمي جدول نيازهاي استخدامي دانشگاه علوم پزشكي بابل رشته آموزشي مورد نياز مقطع تحصيلي تعداد ظرفيت جنسيت داخلي تخصص 1 زن / مرد گفتار درماني ترجيحا Ph.D يا كارشناسي ارشد 1 زن / مرد ژنتيك انساني Ph.D 1 زن / مرد غدد اطفال فوق تخصص 1 مرد نوزادان فوق تخصص 1 مرد اعصاب و روان تخصص 1 زن زنان و زايمان تخصص (ترجيحا فلوشيپ پريناتولوژي) 1 زن جراحي عمومي فلوشيپ عروق 1 مرد جراحي استخوان و مفاصل تخصص(ترجيحا فلوشيپ ستون فقرات) 1 مرد جراحي مغز و اعصاب تخصص 1 مرد چشم پزشكي فلوشيپ قرنيه 1 مرد گوش ، حلق و بيني تخصص 1 زن / مرد معارف اسلامي(فقه و اصول) سطح 4 حوزوي 1 مرد آموزش پزشكي Ph.D يا كارشناسي ارشد 1 مرد با استعانت از درگاه خداوند متعال به اطلاع مي رساند، معاونت آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي پنجمين فراخوان جذب و استخدام عضو هيات علمي پيماني در رشته هاي علوم پايه و باليني دانشگاهها / دانشكده هاي علوم پزشكي و موسسات آموزش عالي و پژوهشي وابسته را برگزار مي نمايد . _ مهلت ثبت نام از تاريخ 20 مهر ماه 1389 به مدت 15 روز مي باشد. شرايط عمومي الف) اعتقاد به مباني نظام مقدس جمهوري اسلامي و اصل ولايت فقيه ب) داشتن تابعيت ايراني ج) عدم سوء پيشينه كيفري و جزائي د) دارا بودن كارت پايان خدمت وظيفه عمومي يا پايان دوره ضرورت نظام (ويژه آقايان) تبصره 1) واجدين شرايط نخبگي با امتياز ويژه در فرآيند پذيرش هيات علمي دانشگاهها داراي اولويت مي باشند. تبصره 2) در هر دانشگاه / دانشكده در شرايط مساوي، اولويت استخدام با متقاضيان بومي مي باشد. تبصره3) مشمولين قانون استخدام كشوري نيز در صورت تمايل به عضويت در هيئت علمي دانشگاهها مي توانند با داشتن شرايط لازم در فراخوان شركت نمايند. توضيح اينكه: 1) مستخدمين كشوري ساير شهرها نمي توانند در فراخوان دانشگاههاي علوم پزشكي تهران – ايران و شهيدبهشتي شركت نمايند. 2) اين دسته از متقاضيان نيز مانند ساير افراد جديد الورود به صورت پيماني جذب خواهند شد. شرايط اختصاصي 1 – دارا بودن دانشنامه تخصصي و فوق تخصصي يا گواهي فراغت از تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد ، دكتراي علوم پايه پزشكي Ph.D)) 2 – حداكثر سن براي داوطلبين استخدام پيماني و رسمي كه مدرك كارشناسي ارشد داشته باشند 35 سال و براي دارندگان مدارك دكتري (Ph.D) و دانشنامه تخصصي و فوق تخصصي 45 سال است. 3 – شركت افراد مشغول به تحصيل در آزمون فراخوان ممنوع مي باشد و اين دسته از افراد مي توانند پس از پايان فراغت از تحصيل و اخذ مدرك دانشگاهي در فراخوان هاي آتي شركت نمايند. 4 - شركت متعهدين خدمت بصورت آموزشي، پژوهشي به دانشگاهها پس از گذراندن يكسال از خدمات، در آزمون فراخوان همان دانشگاه بلامانع است. شركت در فراخوان ساير دانشگاهها به غير ازدانشگاه محل تعهد يا خدمت با موافقت موسسه مبداء ممكن خواهد بود. تبصره4-1) شركت در فراخوان استخدامي مشمولين قانون نحوه تامين هيات علمي بعد از گذشت آموزش نظامي ميسر مي باشد. تبصره 4 – 2) متعهدين خدمت درماني پس از يكسال از انجام تعهدات در قالب درماني تنها در صورت تائيد كميسيون مشترك سلامت و آموزش مبني بر انجام مابقي تعهدات به صورت هيات علمي مي توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شركت نمايند. تبصره 4 -3) دارندگان مدرك قبولي بورد فوق تخصصي تنها مي توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد خود شركت نمايند . توجه: شركت در فراخوان دو دانشگاه مجاز خواهد بود، ليكن داوطلب فقط مي تواند يكي از دانشگاهها را دانشگاه مادر (تهران- ايران– شهيد بهشتي – شيراز- اصفهان – تبريز- مشهد - كرمان و اهواز ) انتخاب نمايد. درصورت انتخاب دو دانشگاه اولويت با انتخاب اول خواهد بود . مدارك لازم 1 –فتوكپي از كليه صفحات شناسنامه 2 – شش قطعه عكس جديد 4*3 و پشت نويسي شده (يك قطعه عكس بر روي فرم تقاضانامه الصاق گردد) 3 –فتوكپي از كارت ملي 4 –فتوكپي از آخرين مدرك تحصيلي و يا ارزشيابي مدرك تحصيلي توسط وزارت متبوع (ويژه فارغ التحصيلان خارج از كشور) 5 – فتوكپي كارت پايان خدمت يا معافيت دائم (ويژه آقايان) 6 – گواهي انجام تعهدات قانوني يا ارائه گواهي مبني بر گذراندن يكسال از خدمات قانوني و در مورد متقاضيان شركت در فراخوان ساير دانشگاهها گواهي موافقت موسسه مبداء 7 – تكميل فرم هاي مربوط و ارائه تصويري از كليه مدارك آموزشي، پژوهشي، سوابق تدريس، سوابق اجرايي و مديريتي، فعاليتهاي فرهنگي و ... (براساس شاخصهاي تعيين شده در فرمهاي مربوطه) و ارائه آن به دبيرخانه هيات اجرايي جذب دانشگاه علوم پزشكي و موسسات وابسته فرمهاي ثبت نام متقاضيان عضويت هيات علمي دانشگاهها در سايت معاونت آموزشي موجود مي باشد. توجه : استخدام اعضاي هيات علمي دردانشگاهها: 1- منوط به داشتن رديف و مجوزهاي استخدامي توسط دانشگاههاي ذيربط خواهد بود . 2- استخدام اعضاي هيات علمي در مرتبه استاديار و بالاتر به صورت تمام جغرافيايي و در مرتبه مربي به صورت تمام وقت مي باشد . محل ارائه مدارك داوطلبين معاونت آموزشي دانشگاههاي علوم پزشكي و موسسات وابسته (دبيرخانه هيات اجرايي جذب) مي باشد. براي اطلاعات بيشتر به وب سايت معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشکي بابل مراجعه شود.