پیام دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و فرا رسیدن سال نو(سال1396)

میلاد دخت نبی مکرم اسلام،بصعة الرسول و روز زن،در شکوفائی بهار دل انگیز،عید ایرانیان پاک نهاد،مبارک باد.

در سال جدید،برای کلیه همکاران،کارکنان خدوم،دانشجویان پرتلاش واعضاءهیئت علمی فرهیخته دانشگاه،آرزوی سلامت،بهورزی واعتلاءوارتقاءدارم.
امیدوارم در سال 1396سال شکوفائی علمی وعملی وسال حرمت وکرامت همه ایرانیان بویژه بانوان مکرم ایران اسلامی به یمن تقارن روز فرخنده زن ومادر با نوروز باستانی باشد.
برایت یک بغل گندم،ولی خشنود از مردم
برایت یک بغل مریم،که مست ازآن شوی هردم
برایت قدرت آرش، که دشمن را زنی آتش
برایت سفره ای ساده،حلال وپاک وآماده