پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی اول شهریور روز پزشک را به پزشکان تلاشگر در این عرصه تبریک گفت

متن پیام بدین شرح می باشد:

اول شهریور، زادروز حکیم توانا و فیلسوف ایرانی مشرق زمین، ابوعلی سینا، روز گرامی پزشک، برهمه پزشکان عالیقدر و تلاشگران عرصه سلامت، مبارکباد.

پزشکان، فرهیختگانی پرتلاش اند که حضور مستمرشان در حفظ سلامت جامعه به خوبی ملموس است .

راز داری، خوش خلقی، پاکدلی و پاک قلبی، ادب و خضوع و خشوع و مهربانی از ویژگیهای خاص جامعه پزشکی است.

ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی و حضور در عرصه های مختلف اجتماعی، این عزیزان را در گروههای مختلف شاخص ساخته است.

برای تلاشگران عرصه سلامت، پزشکان متعهد و عالم و فرهیخته و جامعه پرصلابت پزشکی آرزوی توفیقات روز افزون دارم.