انتصاب ریاست بیمارستان شهید رجایی بابلسر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترشروین شریف پور به عنوان ریاست بیمارستان شهید رجایی بابلسر منصوب شد.

متن حکم  بدین شرح می باشد:
جناب آقای دکتر شروین شریف پور
متخصص محترم بیهوشی دانشگاه
نظر به تعهد،تجربه و توانمندی های ارزشمند علمی و مدیریتی، جنابعالی را به عنوان ریاست بیمارستان شهید رجایی بابلسر منصوب می نمایم.
انتظار می رود ضمن پیشبرد امور جاری بر اساس ضوابط و مقررات نسبت به امور ذیل اهتمام ویژه مبذول فرمایید:
- توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی مرکز و ایجاد آرامش و امنیت آنها همراه با افزایش بهره وری
- جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی و سایر پزشکان در تدوین و اجرای برنامه ها
- اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت
- ارتقاء کیفی خدمات با تاکید بر رعایت اصول رفتار حرفه ای و کرامت بیمار
- تداوم جلب کمکهای خیرین برای اصلاح زیر ساخت ها و ارائه خدمات بهتر
- تلاش جدی برای تعمیرات و اصلاحات ساختمان کازینوی سابق در جهت ایجاد فضای مناسب برای بستری و ارائه هرگونه خدمات درمانی به بیماران سرطانی، همراه با ایجاد فضای مناسب برای جلسات، نشست ها، کلاسهای آموزشی و پاویون دستیاران و دانشجویان بطوریکه بتوان آن را تبدیل به یک مرکز جامع سرطان شمال کشور کرد.
امید می رود با بهره گیری از حداکثر توان و درایت خود و با جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی، کارکنان دلسوز و فراگیران عزیز گام هایی بلند در ارتقاء کیفیت و توسعه خدمات برداشته شود .
بدون تردید تمام عوامل ذیربط در بیمارستان و دانشگاه، شما را در دستیابی به اهداف فوق یاری خواهند نمود.

انتصاب دکتر شروین شریف پور به عنوان ریاست بیمارستان شهید رجایی بابلسر