موافقت معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت با راه اندازی «آزمایشگاه جامع تحقیقات» دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قدیمی معاون تحقیقات دانشگاه از موافقت دکتر رضا ملک زاده، معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت با راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد.

دکتر قدیمی گفت: معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت طی نامه ای موافقت نامه راه اندازی «آزمایشگاه جامع تحقیقات» را به ریاست دانشگاه ابلاغ نمودند.

وی گفت: پس از پیگیریهای معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه و پیرو بازدید دکتر آخوندزا‌ده و مدیران ارشد تحقیقات وزارت از محل ازمایشگاه پژوهشکده سلامت واقع در امیرکلا، دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز به جمع شبکه آزمایشگاههای جامع تحقیقات کشور پیوست.