مسمومیت گاز CO در بابل ۵ مصدوم داشت

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر لعلی از مسمومیت ۵ مصدوم با گاز CO در بابل خبر داد.

دکتر لعلی رئیس سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: طی گزارشی به مرکز دیسپج سازمان اورژانس بابل مبنی مسمومیت گاز CO در مسجدی در جاده گنج افروز روستای روشن آباد بلافاصله مرکز دیسپج تکنسین های پایگاه هلیدشت و دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد .

دکتر لعلی با اشاره به اینکه تکنسین های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شدند، بیان داشت:  حادثه به علت بسته بودن دودکش بخاری در مسجد رخ داده بود که متاسفانه پنج مصدوم از جمله دو خانم  ۶۳ و ۶۰ و یک دختر ۱۰ ساله و یک پسر ۶ ساله دچار مسمومیت گاز شدند.

رئیس سازمان اورژانس بابل گفت: تکنسین های  اورژانس پس از اقدامات پزشکی اولیه مصدومان حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.

وی افزود:  یک کودک هم توسط اطرفیان قبل از رسیدن تکنسین های اورژانس به محل حادثه با خودرو شخصی به بیمارستان کودکان امیرکلا منتقل شده بود.