تقدیر از اساتید و دانشجویان نمونه در دوازدهمین دوره جشنواره آموزشی شهيد مطهری دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دوازدهمین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری و مراسم گرامیداشت مقام والای استاد با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، مدیران دانشگاهی، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه مورخ ۱۳۹۸/۲/۱۵ در سالن خالق نژاد بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) برگزار شد.

گفتنی است: در این جشنواره از اساتید نمونه، فرآیند برتر، اساتید بازنشسته، اساتید ارتقاء یافته، گروه های آموزشی برتر، استاد اخلاق نمونه، استاد مشاور برتر  وهمچنین EDO برتر تجلیل و تقدیر بعمل آوردند.

اساتید نمونه:

دانشکده پزشکی علوم بالینی: دکتر محمد رضا اسماعیلی/ دکتر اباذر اکبر زاده پاشا/ دکتر مهرداد کاشی فرد/ دکتر فرزان خیرخواه/ دکتر ناصر قائمیان

دانشکده پزشکی علوم پایه: دکتر علی اکبر مقدم نیا/ دکتر فریده فیضی/ دکتر امرلله مصطفی زاده/ دکتر هادی پارسیان

دانشکده دندانپزشکی: دکتر همایون علاقه مند/ دکتر سینا حقانی فر/ دکتر مریم قاسمپور/ دکتر کامران امیریان

دانشکده پیراپزشکی: دکتر محمد شیر مردی/ دکتر محمود مهدی نیا

دانشکده توانبخشی: دکتر خدا بخش جوانشیر / دکتر یحیی جوادیان

دانشکده پرستاری رامسر: خانم نسرین نوابی

دانشکده طب ایرانی: دکتر سید علی مظفر پور

دانشکده پرستاری بابل: دکتر سیده رقیه جعفریان/ دکتر افسانه بختیاری

گروه نمونه: گروه داخلی/ گروه پزشکی اجتماعی/ رادیولوژی دهان، فک و صورت

استاد اخلاق برتر: دکتر یدا... زاهدپاشا

استاد مشاور برتر: خانم دکتر منیره سید