نهمین دوره کارگاه سه روزه نگارش علمی صریح و موفق

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه از برگزاری نهمین دوره کارگاه سه روزه نگارش علمی صریح و موفق خبر داد.

دکتر قدیمی گفت: این کارگاه با حضور ۵۰ نفر از محققین و پژوهشگران فعال دانشگاه و سخنران مدعو دکتر علی میرزازاده، عضو هیات علمی دانشگاه کالیفرنیا آمریکا (UCSF)، ۱۶ لغایت ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، در سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فنآوری دانشگاه برگزار گردید.

وی افزود: انگیزه و مشارکت فعال محققین گرانقدر، علیرغم فعالیت روزانه در ماه مبارک رمضان و ادامه آن تا ساعاتی پایانی شب، همراه با صرف افطاری در محیط سلف سرویس دانشگاه از موارد قابل توجه در این دوره بود.

دکتر قدیمی بیان داشت: استقبال خوب و حضور فعالانه محققین دانشگاه خصوصا متخصصین بالینی مورد توجه و تقدیر مدیران معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و موسسه نیماد قرار گرفت.

معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: شرکت کنندگان در کارگاه مذکور ضمن برشمردن اهمیت شیوه های مهارتی و تکنیکهای نوین نگارش مقالات علمی، ادامه چنین برنامه هایی با حضور مدرسان توانمند و به روز را پیشنهاد نمودند.