گرامیداشت روز روابط عمومی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات مراسم گرامیداشتی با حضور معاونین، روسای دانشکده ها و بیمارستان ها، مدیران و مسئولین دانشگاه و رابطین روابط عمومی مراکز روز شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸ درسالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

گفتنی است در این نشست  دکتر مهدی شهبازی رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه  گزارشی از عملکرد یکساله روابط عمومی اعم از: رو نمایی از سایت جدید دانشگاه، انتشار مجله ارتباط، برگزاری نمایشگاه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، تهیه بیش از ۴۰ خبر علمی و آموزشی، نشست با اصحاب رسانه و روسای برخی از دانشکده ها و بیمارستان ها، تدوین گزارش عملکرد یکساله دانشگاه، کاشت ۶ هزار نهال جنگلی و بوم سازگار، پوشش اخبار کنگره ها و رویدادهای دانشگاه، انعکاس اخبار دانشگاه در سطح وزارتخانه و... را ارائه نمودند.

قابل ذکر است  از رابطین روابط عمومی ها  تقدیر و تجلیل بعمل آمد.