دو مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل در صدر لیست مجلات معتبر دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از در صدر قرار گرفتن دو مجله دانشگاه بین دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور خبر داد.

دکتر قدیمی گفت: دو مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل در جدیدترین گزارش اسکوپوس (آپریل ۲۰۱۹) در صدر لیست مجلات معتبر دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور قرار گرفتند.
وی بیان داشت: از میان مجلات نمایه شده در اسکوپوس دانشگاههای کلان منطقه ۱ کشور، بر اساس شاخصهای SNIP و سایت اسکور (Citescore) جزو مجلات برتر معرفی شدند.
معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: : International Journal of Molecular Cellular Medicine
و Caspian Journal of Internal Medicine دو مجله برتر می باشند که در نمایه های معتبر ISI (ESCI), Pubmed & Scopus
ایندکس می شوند.
وی گفت: دسترسی بین المللی به مقالات مندرج در نشریات دانشگاه، ضرورت نمایه شدن در پایگاههای معتبر را میطلبد که در این راستا با تلاش همکاران ارجمند «Caspian Journal of Pediatrics» نیز موفق به ثبت نهایی در  پایگاه DOAJ ( Directory of Open Access Journal) گردید و امید میرود با ادامه روند رو به رشد این مجله، شاهد موفقیتهای بیشتر باشیم.
دکتر قدیمی بیان داشت : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مجله علم سنجی کاسپین، Caspian Journal of Internal Medicine، Caspian Journal of Dental Research، Caspian Journal of Reproductive Medicine نیز موفق به نمایه شدن در DOAJ  گردیده بودند.
معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: انتظار میرود تا سایر نشریات دانشگاه نیز که نسبت به این امر اقدام نموده اند، بزودی در این نمایه معتبر ثبت گردند.