استقرار تیم های اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری در ستاد دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از استقرار تیمهای اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری در ستاد دانشگاه جهت اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون خبر داد.

دکتر قدیمی گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان یکی از اعضای ستاد اجرایی این بسیج ملی، غربالگری فشار خون اعضای هیات علمی و کارکنان شاغل در واحدهای ستاد دانشگاه را به عهده گرفته است  و بدین منظور تیم اجرایی جهت اندازه گیری فشار خون گروههای هدف (شامل افراد بالاي ۳۰ سال، زنان باردار و بیماران کلیوی)، از روز شنبه مورخ ۱۸ خرداد، مطابق جدول زمان بندی در واحدهای مختلف ستادی دانشگاه استقرار خواهند یافت و غربالگری فشارخون گروههای مذکور را انجام خواهند داد.
معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: شرایط لازم جهت اندازه گیری فشار خون و برنامه زمانبندی از طریق مکاتبات به اطلاع خواهد رسید.
وی بیان داشت: از کلیه مدیران، کارکنان و اعضای هیات علمی خواهشمند است مراتب را اطلاع رسانی فرمایند تا در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون همکاری لازم را به عمل آورند.