به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزاری آزمون پنجمین دوره کارشناسی ارشد مدیریت رسانه با گرایش پدافند غیرعامل (داخلی) در تاریخ ۱۰ مرداد ۹۸ برگزار می شود.

گفتنی است این آزمون برای داوطلبین واجد شرایط دستگاه های اجرایی و نیروهای مسلح بوده و همچنین علاقمندان می توانند تا ۳ مرداد ۹۸ به دانشکده علوم و فنون فارابی جهت ثبت نام مراجعه نمایند.

قابل ذکر است شرایط و مدارک مورد نیاز جهت شرکت در آزمون: متدین به دین مبین اسلام و مذهب تشیع، تابعیت جمهوری اسلامی ایران، معتقد و متعهد نسبت به مبانی جمهوری اسلامی ایران، نداشتن محکومیت ناشی از اقدام علیه انقلاب اسلامی، نداشتن محکومیت و محرومیت از خدمات دولتی، داشتن دانش نامه کارشناسی مورد تایید وزارت علوم در کلیه رشته ها و گرایش ها و کارمند رسمی یا پیمانی ارگان ها، سازمان ها و نهادهای کشوری می باشد.