کلنگ‌زنی خانه بهداشت روستای خلیل‌کلا به همت عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه از مراسم کلنگ‌زنی خانه بهداشت روستای خلیل‌کلا بخش‌ بندپی‌شرقی بابل خبر داد.

دکتر جوانیان در حاشیه این مراسم که با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، آقای زاهدپاشا معاون فرماندار بابل، بخشدار بندپی‌شرقی ودیگر مسئولین برگزار شد، گفت: زمین خانه بهداشت خلیل کلا در زمینی به مساحت ۸۰۰ مترمربع توسط شورا و دهیاری روستای خلیل کلا بندپی شرقی به معاونت بهداشتی دانشگاه اهدا شد.
وی بیان داشت: ساختمان خانه بهداشت با زیربنای ۱۲۰ مترمربع توسط خیرنیکوکار آقای دکتر خسروی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ساخته خواهد شد و ان شالله تا پایان آبان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه این خانه بهداشت تعداد ۷۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهد و از مناطق بالادست شهرستان بابل و زير مجموعه مركز بهداشت فيروزجاه است، افزود: در خانه بهداشت خلیل کلا خدماتی از قبیل ویزیت پزشک، مراقبتهای کودکان، مراقبتهای دهان و دندان، مراقبتهای زنان، مراقبتهای سالمندان و میانسالان، تغذیه، مراقبتهای مادران باردار قبل و پس از زایمان، کنترل دیابت، فشار خون، واکسیناسیون، بهداشت محیط حرفه ای و ... ارائه می گردد.
دکتر جوانیان یادآور شد: در روستای خلیل کلا خانه بهداشت در سال ١٣٧٨ ساخته شده بود که بدلیل بارندگي و سيل دچار رانش زمين شد و بناچار تخليه شد و خانه بهداشت جديد در محل جديد توسط خير ساخته می شود.