برگزاری نخستین جشنواره درون دانشگاهی نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نخستین جشنواره درون دانشگاهی نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل تیر ۹۸ برگزار شد.

گفتنی است مراسم تقدیر از  برگزیدگان جشنواره نشریات ۲۲ تیر همراه با مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه در سالن فرهنگ و با حضور معاون فرهنگی دانشجویی و مدیران فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

همچنین در این جشنواره هشت نشریه دانشجویی به رقابت پرداخته و ازاین میان نشریات «لنزک» و «ایران» مقام مشترک اول، نشریه «پژوهش نامه» مقام دوم و نشریه «دماسنج» مقام سوم را کسب نمودند و داوری این جشنواره درون‌دانشگاهی، به‌عهده «استاد مسعود رفیعی طالقانی»، پژوهشگر و روزنامه نگار اجتماعی بوده است.

قابل ذکر است برگزاری این جشنواره با ایجاد شور، نشاط و هیجان بین دانشجویان فعال حوزه نشریات همراه بوده و امیداست تمامی نشریه های دانشجویی جهت بهبود هرچه بیشتر کیفیت نشریات خود تلاش نمایند.