برگزاری جلسه ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین جلسه ستاد « امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر » دانشگاه علوم پزشکی بابل یکشنبه ۲۳ تیر در دفتر ریاست دانشگاه برگزارشد.

گفتنی است این جلسه با حضور دکترجلالی رئیس دانشگاه، دکتر پورامیر معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر سلطان‌پور دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر دانشگاه و دکتر جهانیان مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

همچنین دکتر نبی اله سلطان‌پور، دبیر ستاد به قرائت آیین نامه اجرایی ستاد پرداختند که پس از بحث وتبادل نظراعضا، موارد اصلاحی والحاقی این آیین نامه صورت پذیرفت.

قابل ذکر است دکتر اسدی، مسوول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه گزارشی از طرح شافی که در برخی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور انجام پذیرفت، ارائه نمودندکه مقررگردید طبق نظر رییس محترم ستاد دکتر جلالی،  کمیته ای برای نحوه اجرای آن در دانشگاه و واحدهای تابعه تشکیل و مورد بررسی قرار گیرد.

شایان ذکر است طرح شافی متضمن بعضی از ویژگیهای شرعی، اخلاقی در بیمارستانهاست که اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی فارس اجرایی گردید.