برگزاری کارگاه مهندسی خانواده، پرورش خلاقانه

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه مهندسی خانواده، پرورش خلاقانه (با نگاه ویژه به نوجوانی دختران) ۳۱ تیرماه و ۱ مرداد در سالن شهید شجاعیان برگزارشد.

گفتنی است: این کارگاه با حضور استاد دکتر محمد هادی یدالله پور و استاد خانم دکتر شکوفه موسوی ( فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)، دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، اعضای هیات علمی و کارکنان در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزارشد.
دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان گفت: کارگاه مهندسی خانواده ، پرورش خلاقانه "با نگاه ویژه به نوجوانی دختران در راستای گرامیداشت ایام پرنور و برکت دهه اول ذی القعده و روز دختر برگزار گردید.
وی اظهار داشت:  نتایج پرسشنامه های توزیع شده در این مراسم، علاوه بر بازخورد به خود خانواده ها ؛چراغی برای فراسوی متولیان برگزارکنندگان کارگاههای آتی می باشد.
در پایان دکتر خفری عنوان کرد: این دفتر امیدوار است در آینده ای نزدیک با الهام از نتایج ارزشیابی این کارگاه، کارگاههای سودمندی را برای جامعه هدف خود برگزار نماید.