کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی clinical key در دانشکده پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی clinical key در این دانشکده برگزار شد.

این کارگاه در راستای توانمدسازی اعضای  هیات علمی  به میزبانی کتابخانه زهراوی در کلاس شماره ۲ دانشکده شروع به کار نمود.

دکتر ابراهیم ذبیحی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، ضمن خوش آمد گویی، "کلینیکال کی" را به عنوان یک پایگاه اطلاعاتی که طی دو سال و پس از مشورت با بالغ بر ۲۰۰۰ پزشکی از سراسر جهان با هدف مهیا نمودن پاسخ های پزشکی، عنوان نموده است.

در ادامه سرکار خانم دکتر میرابی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی، کلینیکال کی را بعنوان موتور جستجوگر هوشمند بالینی و یک پایگاه اطلاعاتی از مجموعه ی منابع، مقالات و اطلاعات دارویی در تصمیم گیری بالینی معرفی نمود که با هدف پاسخگویی به نیازهای پایه و اصلی متخصصان حوزه سلامت می تواند با سرعت و در مدت زمان کم پاسخگوی نیازهای اطلاعاتی بالینی پزشکان و پیراپزشکان باشد.

در خاتمه، ضمن پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان در خصوص این پایگاه اطلاعاتی، برای کمک به کاربران، مراحل عملی جستجوی منابع و مقالات "کلینیکال کی"  انجام پذیرفت.